Jong koppel
Weet jij wat je kunt verwachten als je met pensioen gaat?
Zullen we dit eens bespreken..?

Voor werknemers

Eindelijk duidelijkheid over jouw pensioen. Zodat je weet hoeveel inkomen je later krijgt. Wat jouw nabestaanden krijgen als je er niet meer bent. En welke keuzes je kunt maken. Pensioen op orde kan jou daarmee helpen.

Inzicht in je pensioeninkomen

Ben je werknemer? En neem je deel aan de pensioenregeling van je werkgever?  Wil je weten hoe jouw pensioen eruit ziet?

Met behulp van je DigiD kun je een duidelijk overzicht krijgen van  hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd. Maar ook hoeveel pensioen je kunt verwachten als je tot je pensioen blijft werken.

Wil je weten of dat voldoende is?Op de site van NIBUD kun je een indruk krijgen hoeveel je nodig hebt als je met pensioen bent. 

Wil je meer inkomen later? Of wil je dat je partner en/of kinderen meer te besteden hebben als je er niet meer bent? Neem contact op.

Werkgever zonder pensioenregeling

Heeft jouw werkgever geen pensioenregeling? En moet je dus zelf zorgen voor een inkomen voor later? Of voor een inkomen voor jouw nabestaanden als je er niet meer bent? Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Als jouw werkgever het prettig vindt dat jij en al jouw collega's dat zelf goed regelen, kan jouw werkgever ook contact opnemen.

Wijziging pensioenregeling

Heeft jouw werkgever een wijziging van de pensioenregeling aangekondigd?Het wijzigen van een pensioenregeling kan niet zonder toestemming van een werknemer. En als werknemer heb je rechten. Pensioen is immers een arbeidsvoorwaarde.  Laat je daarom goed voorlichten over de wijzigingen. Wat betekent dit voor jou en jouw nabestaanden?

Ontslagvergoeding

Word je ontslagen? En krijg je een vergoeding mee? Denk niet alleen aan een vergoeding van de inkomensschade, maar ook aan een compensatie voor het gemis aan toekomstige pensioenopbouw.

inds 2014 is het niet meer mogelijk om de ontslagvergoeding te gebruiken voor het aankopen van een lijfrente of stamrecht. Je moet de belasting dus ineens betalen. Je kunt de vergoeding nog steeds nuttig én met slimme belastingtips besteden.

logo

Wil jij weten of jouw pensioen of dat van jouw medewerkers op orde is?
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Neem contact met me op

Laat hier je gegevens achter en we nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Contact

Delta 1F, Unit 8
6825 ML Arnhem
Nederland

Tel: ‭06-18 65 31 87
KvK-nummer is 53516281
AFM vergunningnummer 12043533